• 1. Uluslararası Doğum Ekipleri ve Doğum Psikolojisi Kongresi 6/27/2020
    Doğum İçin Elele Derneği bir ilke imza attı. Dünyada ilk defa hem doğum psikolojisinin hem de doğum ekiplerinin buluştuğu 1. Uluslararası Doğum Ekipleri ve Doğum Psikolojisi Kongresi, 28-30 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Harbiye Kültür Merkezi'nde başarıyla gerçekleşti.
  • Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü ve Doğumda Saygı 2/19/2018
    Doğana, Doğurana, Doğuma ve Doğum Ekibi'ne saygı kavramının detaylı görüşüleceği bu etkinlikte, Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü desteğiyle doğum çalışanları ile birlikteyiz.
  • Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin Doula Projesi 10/12/2017
    Doğum yapan kadınlara birebir kesintisiz destek sunulmasının öneminin vurgulanması amacıyla Bahçelievler Devlet Hastanesi'nde, Doğum İçin El Ele Derneği'nin onayladığı doula eğitimi almış ya da almakta olan gönüllüler tarafından kesintisiz doula desteği sağlanması.
  • Ebelik Becerileri Geliştirme Eğitici Eğitimi 3/4/2017
    Ebelik Becerileri Geliştirme Eğitimi, T.C. Sağlık Bakanlığı, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu, Kadın Sağlıkçılar Eğitim ve Dayanışma Vakfı (KASAV), Biruni Üniversitesi ve Doğum İçin Elele Derneği işbirliğiyle İstanbul'da 25 ebe ile 5 hafta boyunca her cumartesi tam gün bir eğitim süreci tamamlanmıştır.
  • Doğum İçin Elele 03.05.2015 5/3/2015
    Ebesi, gebesi, doulası, doktoru, doğum psikologu, bebeği, anneannesi, babaannesi, dedesi, babası, annesi, halası, amcası, teyzesi, dayısı, herkes doğumuna sahip çıkmak için buluşuyor.

Çalışmalarımız

Etkinlikler

İletişim

Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad. Hayat Apt. No:149 K:2 D:3 NişantaşıŞişli / İstanbul

bilgi@dogumicinelele.com

Ceviz Bilişim Web Tasarım & Yazılım 2015 - 2024 © Doğum İçin El EleTüm Hakları Saklıdır.
Facebook