PDR İstanbul

20 Aralık 2018 Perşembe günü, PDR İstanbul Şubesi tarafından "Doğum Psikodraması: Bana Doğumunu Anlat" başlıklı bir söyleşi düzenlendi.

1.Uluslararası Doğum Ekipleri ve Doğum Psikolojisi Kongresi

Davet: Doğuma gönül veren değerli doğum çalışanları ve aileler; Doğum İçin Elele Derneği olarak, bu yılın 28-29-30 Haziran 2019 tarihlerinde gerçekleştireceğimiz 1. Uluslararası Doğum Psikolojisi ve Doğum Ekipleri Kongresi'nin ilkini düzenliyoruz.

Doğum Psikoterapisi Konferansı

PEDGEM Beyoğlu'nun Çarşamba-Cumartesi Konferansları kapsamında "Doğum Psikoterapisi" konulu konferans, Uzm. Psk. Neşe Karabekir tarafından 09 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Hindistan 1. Prenatal Development Kongresi

Doğum İçin El Ele Derneği olarak Hindistan'da düzenlenen 1. Prenatal Development Kongresi'nde Türkiye'yi temsil ettik.

Derneğimiz Bali'de Bumi Seyat Kliniği'ni ziyaret etti.

Kurumun kurucusu ebe Robin Lim ile yapılan toplantıda, gebelik, doğum ve doğum sonrası takipler hakkında bilgi alındı.

Corona salgınında hamileler için öneriler

Corona salgını nedeniyle gebelerde muayene ve doğum yönetimlerindeki değişiklikleri ve karşılaşabileceğiniz yeni uygulamaları sizler için derledik.

Corona salgınında doğum çantanızın yeni üyesi: Tıbbi Maske

Corona pandemisi nedeniyle önerimiz, yanınızda maske bulundurmanızdır. Peki, hangi maske tam koruma sağlar?

''Corona Günlerinde Gebe Olmak'' Canlı Yayın Serisi

"Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir, 27 Mart Cuma günü saat 16:00-17:00 arasında @nesekarabekir Instagram hesabından canlı yayın yaparak, corona günlerinde doğumlar, gebelikler ve doğum ekipleriyle ilgili sorularınızı yanıtlayacak."

Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Kadın Doğum Uzmanı Dr. Hakan Çoker olacak.

''Corona Günlerinde Gebe Olmak'' Canlı Yayın Serisi'nde, Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Kadın Doğum Uzmanı Dr. Hakan Çoker olacak. 30 Mart 2020 Pazartesi günü saat 16:00-17:00 arasında @nesekarabekir ve @drhakancoker Instagram hesaplarından canlı yayında sorularınızı yanıtlayacaklar.

Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Çocuk ve Yenidoğan Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülnihal Şarman olacak.

''Corona Günlerinde Gebe Olmak'' Canlı Yayın Serisi'nde, Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Çocuk ve Yenidoğan Hastalıkları Uzmanı Dr. Gülnihal Şarman olacak. 1 Nisan 2020 Çarşamba günü saat 16:00-17:00 arasında @nesekarabekir Instagram hesabından canlı yayında sorularınızı yanıtlayacaklar.

Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Emzirme Danışmanı ve Özel Ebe Tülin Bulur

''Corona Günlerinde Gebe Olmak'' Canlı Yayın Serisi'nde, Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Emzirme Danışmanı ve Özel Ebe Tülin Bulur olacak. 3 Nisan 2020 Cuma günü saat 16:00-17:00 arasında @ebe.tulinbulur ve @dogumicineleledernegi Instagram hesaplarından canlı yayında sorularınızı yanıtlayacaklar.

Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Kadın Doğum Uzmanı Dr. Selçuk Somer olacaktır.

"Corona Günlerinde Gebe Olmak" Canlı Yayın Serisi'nde, Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuğu Kadın Doğum Uzmanı Dr. Selçuk Somer olacak. 7 Nisan 2020 Salı günü saat 16:00-17:00 arasında @dr.selcuksomer ve @dogumicineleledernegi Instagram hesaplarından canlı yayında sorularınızı yanıtlayacaklar.

Hamile ve Doğum Psikolojisi" konulu etkinliğin konuşmacılarından biri Uzm. Psikolojik Danışman ve Psikodramatist Deniz Altınay olacaktır.

"Corona Günlerinde Gebe Olmak" Canlı Yayın Serisi'nde, Hamile ve Doğum Psikoloğu Neşe Karabekir'in konuşmacı olarak Uzm. Psikolojik Danışman ve Psikodramatist Deniz Altınay katılıyor. 9 Nisan 2020 Perşembe günü saat 16:00-17:00 arasında @deniz_altinay ve @dogumicineleledernegi Instagram hesaplarından canlı yayında sorularınızı yanıtlayacaklar.

Yeni doğan hakları.

İstanbul Barosu Engelli Hakları Merkezi olarak 13.04.2022 saat 20:30'da gerçekleştirilecek etkinliğin konusu 'Barcelona Konvansiyonu Sonrasında Yeni Doğan Haklar?' olacaktır.

Ebe Fehime Gökçen organizasyonuyla Doğum İçin Elele Derneği yararına düzenlenen sohbet toplantısına dernek başkanımız Uzm. Psk. Neşe Karabekir ve Psk. Fisun Aygölü konuk olarak katılım sağlamışlardır.

Prenatal Bilimler/ İnsan Yerküre Bağı ve Sürdürülebilirlik Dünya Kongresi

Dünyanın 2 önemli pre/perinatal psikoloji derneğinin (APPPAH & ISPPM) ev sahipliği yaptığı ve katılımcı ülkelerin kendi ülke çalışma gruplarıyla katıldığı 2022 Prenatal Bilimler/ İnsan Yerküre Bağı ve Sürdürülebilirlik Dünya Kongresi 6-9 Ekim tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşecek!

Prenatal Bilimler/ İnsan Yerküre Bağı ve Sürdürülebilirlik Dünya Kongresi BASIN BÜLTENİ

6-9 Ekim 2022 tarihlerinde, 1. Doğum Öncesi Bilimler Kürsel Kongresi çevrimiçi olarak gerçekleşti. Kongrenin teması, Doğum Öncesi Bilimler, İnsan-Dünya Bağlantısı ve Sürdürülebilir Yaşam idi.

Çalışmalarımız

Etkinlikler

İletişim

Meşrutiyet Mah. Valikonağı Cad. Hayat Apt. No:149 K:2 D:3 NişantaşıŞişli / İstanbul

bilgi@dogumicinelele.com

Ceviz Bilişim Web Tasarım & Yazılım 2015 - 2024 © Doğum İçin El EleTüm Hakları Saklıdır.
Facebook